DEL

DM i hotdogspisning: 

Hattrick til Ruben 

Efter en nervepirrende finale den 12. juni 2015 på Gabels Torv i Aalborg, løb Ruben Mikkelsen endnu engang af med sejren, titlen og det store rejsegavekort til Spies Rejser på 20.000 kr.

Igen i år havde deltagerne 15 minutter til at spise alle de hotdogs de kunne og Ruben lavede en ny fantastisk rekord, hvor han spiste 31 hotdogs på de 15 minutter.

Det er lidt mere end 2 hotdogs pr. minut!

”Mit mål var at kunne spise 2 hotdogs i minuttet, så det var mega fedt jeg kunne holde det tempo hele vejen igennem.” siger Ruben Mikkelsen, der med sine bragende 31 hotdogs velfortjent tog sejren hjem for tredje gang på hjemmebanen i Aalborg.

Der var tæt kamp helt til det sidste, hvor Daniel Larsen, også fra Aalborg, fik spist sig gennem 25 hotdogs og fik en flot andenplads. Helt indtil der var 3 minutter tilbage af tiden, stod Daniel og Ruben side om side med kun 1 hotdog der adskilte dem.

En flot tredjeplads gik til Jens Hausgaard der med sine 21 hotdogs kunne inkassere rejsegavekortet på 5.000 kr.

Rekordstort beløb til velgørende formål

I år gik alle indtægter fra kvalifikationsrunderne og finaledagen ubeskåret til Cafe Parasollen i Aalborg, der er et værested for hjemløse og socialt udsatte.

Cafe Parasollen lagde frivillige til på finaledagen, hvor alle de frivillige stod og solgte hotdogs til de sultne aalborgensere, som kunne nyde det gode vejr, et tætpakket og spændende finaleprogram samt en lækker hotter.

I alt blev der samlet 36.590,50 kr. ind til Cafe Parasollen, som vil bruge pengene på gratis måltider til deres brugere.

”Vi er rigtig glade og helt overvældet over det store beløb, der er blevet samlet ind. Med denne sum penge kan vi tilbyde vores brugere et gratis måltid mad ugentligt i et halv års tid.” siger Birgitte, souschef for Cafe Parasollen.

Glæd dig til DM i hotdogspisning 2016!
Vi starter kvalificering op i maj måned.